0
0
Brand logo

Givenchy, themeluar në vitin 1952 nga Hubert de Givenchy, është një shtëpi luksoze ndërkombëtare e njohur për koleksionin e saj të Haute Couture, të gatshme për t’u veshur dhe aksesorëve për burra dhe gra.

Lexoni më shumë rreth kësaj marke

Filtri

Brand logo

Givenchy, themeluar në vitin 1952 nga Hubert de Givenchy, është një shtëpi luksoze ndërkombëtare e njohur për koleksionin e saj të Haute Couture, të gatshme për t’u veshur dhe aksesorëve për burra dhe gra.

Lexoni më shumë rreth kësaj marke
Exp

Që nga viti 1995

në treg
Exp

Pagesë e sigurt

pa rrezik dhe kosto të fshehur
Exp

Dorëzim falas

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt
Exp

23 vjet

në treg

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

Blerja e ndihmës

Për më shumë informacion dhe ndihmë për blerje, na kontaktoni në numrat vijues:

Orët e Qendrës së Thirrjeve

E hënë - E premte
(09h-17h)

Kontakti

info@optikazeiss.mk