r OPTIKA ZEISS
0
0

Продажни места

Продажни места

OPTIKA ZEISS BITOLA

Ул.Маршал Тито 56
075 205 204
Понеделник - Петок: 09h - 21h. Сабота: 09h - 16h
info@optikazeiss.mk

OPTIKA ZEISS BITOLA

Ул.Рузвелтова 36
075 442 904
Понеделник - Петок: 09h - 20h. Сабота: 09h - 16h
info@optikazeiss.mk

OPTIKA ZEISS OHRID

Ул.Климент Охридски 104/1
075 283 018
Понеделник - Недела: 09h - 21h
info@optikazeiss.mk

OPTIKA ZEISS PRILEP

Ул.Бул.Гоце Делчев 11
075 280 680
Понеделник - Петок: 09h - 20h
Сабота: 09h - 16h
info@optikazeiss.mk
Exp

Од 1995

постоење на пазарот
Exp

Безбедно плаќање

без ризик и скриени трошоци
Exp

Бесплатна достава

брза и сигурна достава
Exp

Сертифициран дилер

сертифициран дилер

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следниот број:

Работно време на call центарот

Понеделник - Петок
(09ч-17ч)

Контакт

info@optikazeiss.mk