0
0

Услови на користење

Услови на користење

Општи услови на користењеПочитувани клиенти, Ви благодариме што ја избравте и посетивте нашата страница. Ве молиме, пред да ги користите нашите услуги, внимателно прочитајте ги условите на користење, бидејќи продолжувањето на користење на нашата страница, значи прифаќање на сите долунаведени одредби за лична потреба и на сопствена одговорност.

ОПТИКА ЦАЈС го задржува правото да ги промени/надополни овие услови во секое време, без претходна најава, затоа препорачуваме повремено посетување на овие одредби, затоа што се обврзувачки за сите корисници на сајтот. Интернет продавницата е овластена во согласност со својата политика на работење и без претходно објавување, да ја измени содржината на општите услови, продажниот асортиман на производите, малопродажните цени и другите податоци поврзани со продажба.


Цените на сите производи на нашата онлајн продавница се изразени во денари со вклучен ДДВ. ОПТИКА ЦАЈС го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена доколку нарачката е прифатена. Купувачот се обврзува да ја плати цената која е понудена во моментот на извршување на нарачката, независно од фактот што цената може да биде променета во меѓувреме.


ОПТИКА ЦАЈС го зачувува правото да отстрани кој било производ од оваа веб-локација во кое било време, или да отстрани и промени каков било материјал или содржина од неа. Иако секогаш ќе сториме сè што е возможно да ги процесираме сите нарачки, може да има исклучителни околности кои ќе нè принудат да го одбиеме процесирањето на нарачката откако сме ја испратиле Потврдата за нарачка. Го зачувуваме правото да го сториме тоа во кое било време.


Како би ги задоволиле Вашите потреби и барања, ОПТИКА ЦАЈС ќе се залага за достапност на својата интернет страна 24 часа во денот. Во случај на привремена недостапност односно прекин на интернет страната поради технички или надворешни влијанија надвор од контролата на ОПТИКА ЦАЈС , не превземаме никаква одговорност и не гарантираме постојан пристап.


Називот `Оптика Цајс` е трговски знак на Цајс Доо Битола и се забранува секаков вид на негова употреба без претходна писмена согласност од Цајс Доо Битола.

Цајс Доо Битола ги задржува сите права кои произлегуваат од трговскиот знак `Оптика Цајс`.


Оптика Цајс има авторско право врз сите содржини (текстуални, визуелни и аудио материјали, бази на податоци, програмски код). Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкот од интернет страната на ОПТИКА ЦАЈС е забрането. Неовластеното користење на било кој сегмент на сајтот, без претходна дозвола на сопственикот на авторските права, се смета за кршење на авторските права и подлежи на законски мерки.
Податоци за компанијатаЦАЈС ДОО Битола
Ул. Рузвелтова 36
Тел. 075/ 205-204
Email: zeissbitola@gmail.com


Exp

Од 1995

постоење на пазарот
Exp

Безбедно плаќање

без ризик и скриени трошоци
Exp

Бесплатна достава

брза и сигурна достава
Exp

Сертифициран дилер

сертифициран дилер

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следниот број:

Работно време на call центарот

Понеделник - Петок
(09ч-17ч)

Контакт

info@optikazeiss.mk