0
0

Услови и правила

Политика на приватност

Податоците кои ни се потребни за да можеме да ја процесираме Вашата нарачка, се Вашите име и презиме, адреса за достава, емеил адреса и телефонски број. Освен за доставување на Вашиот производ, овие податоци ни се потребни и за да бидеме во можнот да Ве известиме за моменталниот статус на Вашата нарачка.Нашата компанија максимално се залага за зачувување на приватноста на споменатите податоци, и пристап кон нив имаат нашите вработени кои обврзани да ја запазат нивната доверливост, податоците ќе ги користат само, и единствено за извршување на нивните обврски во поглед на доставата.


Кон оваа цел дополнително придонесуваме со опцијата за купување без претходна регистрација кон нашата страница.


Клиентите кои веќе се регистририрале на нашата страница, можат во секое време да се одјават од нашата mailing листа.


Во обид нашата понуда на производи на највисоко ниво и истовремено да биде соодветна и посебна за секој купувач, ние анализираме и обработуваме податоци во однос на производите кои Вие ги пребарувате на нашиот сајт.

Exp

Од 1995

постоење на пазарот
Exp

Безбедно плаќање

без ризик и скриени трошоци
Exp

Бесплатна достава

брза и сигурна достава
Exp

Сертифициран дилер

сертифициран дилер

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следниот број:

Работно време на call центарот

Понеделник - Петок
(09ч-17ч)

Контакт

info@optikazeiss.mk