0
0

Dorëzimi

Dorëzimi

Dorëzimi i produkteve tona bëhet nga shërbimi korrier. Ndërlidhësi do të dërgojë produktin tuaj në adresën e specifikuar çdo ditë pune në periudhën nga 08-20 orë dhe nga 08-16 orë të Shtunën.

Dorëzimi është falas për të gjitha produktet e porositura në faqen tonë.

Exp

Që nga viti 1995

në treg
Exp

Pagesë e sigurt

pa rrezik dhe kosto të fshehur
Exp

Dorëzim falas

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt
Exp

23 vjet

në treg

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

Blerja e ndihmës

Për më shumë informacion dhe ndihmë për blerje, na kontaktoni në numrat vijues:

Orët e Qendrës së Thirrjeve

E hënë - E premte
(09h-17h)

Kontakti

info@optikazeiss.mk