0
0
Brand logo

Carrera - синоним за пионерски дизајн и извонреден квалитет - е изјава за бренд од 1956 година за луѓе кои живеат според нивните правила, континуирано пркосејќи се и гордо приближувајќи се кон животот издвојувајќи се од толпата.

Прочитај повеќе за брендот

Филтер

Brand logo

Carrera - синоним за пионерски дизајн и извонреден квалитет - е изјава за бренд од 1956 година за луѓе кои живеат според нивните правила, континуирано пркосејќи се и гордо приближувајќи се кон животот издвојувајќи се од толпата.

Прочитај повеќе за брендот
Exp

Од 1995

постоење на пазарот
Exp

Безбедно плаќање

без ризик и скриени трошоци
Exp

Бесплатна достава

брза и сигурна достава
Exp

Сертифициран дилер

сертифициран дилер

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следниот број:

Работно време на call центарот

Понеделник - Петок
(09ч-17ч)

Контакт

info@optikazeiss.mk