r OPTIKA ZEISS
0
0

Продажни места

Продажни места

OPTIKA ZEISS BITOLA

Ул.Маршал Тито 56
075 205 204
Понеделник - Петок: 09h - 21h. Сабота: 09h - 16h
info@optikazeiss.mk

OPTIKA ZEISS BITOLA

Ул.Рузвелтова 36
075 442 904
Понеделник - Петок: 09h - 20h. Сабота: 09h - 16h
info@optikazeiss.mk

OPTIKA ZEISS OHRID

Ул.Климент Охридски 104/1
075 283 018
Понеделник - Недела: 09h - 21h
info@optikazeiss.mk

OPTIKA ZEISS PRILEP

Ул.Бул.Гоце Делчев 11
075 280 680
Понеделник - Петок: 09h - 20h
Сабота: 09h - 16h
info@optikazeiss.mk
Exp

Që nga viti 1995

në treg
Exp

Pagesë e sigurt

pa rrezik dhe kosto të fshehur
Exp

Dorëzim falas

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt
Exp

23 vjet

në treg

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Се согласувам” се согласувате со користењето на колачињата.

Information

Blerja e ndihmës

Për më shumë informacion dhe ndihmë për blerje, na kontaktoni në numrat vijues:

Orët e Qendrës së Thirrjeve

E hënë - E premte
(09h-17h)

Kontakti

info@optikazeiss.mk